Mystical Ayahuasca • Herbal Spirit

No reviews yetThe Hague, Netherlands

Mystical Ayahuasca • Herbal SpiritNo photos yet. Have you been here?Add the photos
Deze heilige plant-leraar opent de poorten naar de diepste genezing van de ziel. De naam Ayahuasca is afkomstig uit de taal van de Quichua en kan vrij vertaald worden als de “Liaan der zielen”.
Ayahuasca is een brouwsel dat bestaat uit een combinatie van twee of meer plantensoorten en wordt al eeuwenlang ritueel gebruikt door diverse Indianenstammen in Zuid- en Midden-Amerika. Sinds het begin van de twintigste eeuw heeft Ayahuasca ook bekendheid gekregen in het westen.
Ayahuasca bevat DMT (lichaamseigen stof) en heeft een MAO-remmende werking. Mede hierdoor wordt het sterk aangeraden om Ayahuasca te gebruiken onder begeleiding van ervaringsdeskundigen in een rituele setting. Tevens is het aan te raden om je goed voor te bereiden, waarbij je de leef- en eetregels in acht neemt.
Ayahuasca staat bekend om haar zuiverende werking op zowel het fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele vlak met tegelijkertijd een diepe verbinding met het onwaarneembare. In de meeste gevallen voelen gebruikers, zich helder en herboren na een diepe Ayahuasca-ervaring.
Website
No reviews yetWrite a review
You can help the community by sharing an honest review on your experience with this organisations. Write a review
Loading...